Tilbagetrækning -Formular

§6 fortrydelsesret for kunden som forbruger:

 

Fortrydelsesret for forbrugere

 

Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at give nogen grund. Annulleringsperioden er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der er navngivet af dig, og som ikke er luftfartsselskabet, har overtaget varerne.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os om:

 

formida

Gynter Wesemann

Elme Alle 6

DK - 6933 Kibæk

E-mail info@formida.eu

 

ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt via post eller e-mail) om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt. Du kan bruge vores online annulleringsformular til dette, men dette er ikke obligatorisk.

 

Konsekvenser af aflysning

Hvis du opsiger denne kontrakt, vil vi have givet dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstraomkostninger, der følger af at vælge en anden type levering end den billigste standardlevering, der tilbydes af os have), der skal tilbagebetales straks og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog underretning om din annullering af denne kontrakt. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt var aftalt med dig; I intet tilfælde vil du blive opkrævet gebyrer for denne tilbagebetaling.

 

Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligere.

 

Du skal straks returnere eller aflevere varerne til os og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dato, hvor du informerede os om annulleringen af ​​denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne inden fjorten dage er udløbet. Du bærer de direkte omkostninger ved returnering af varen.

 

Ophævelse ophørerTilbagetrækning formular

Tilbagekaldelse af: 
formida, Gynter Wesemann, Elme Alle 6, 6933 Kibæk, info@formida.eu
Jeg hermed tilbagekalde kontrakten indgået af mig.
Navn (forbrugeren)
*
E-Mail
*
Adresse
*
 
 
på salg af følgende varer
Bestille Noget
Produkter navn
Beløb
årsag
 
 
levering af følgende tjenester
Bestille Noget
Tjenesten
Beløb
årsag
 
bestilles på
*
komme på
*
 
 
Sikkerhedskode
*
* nødvendig indikation