Betaling og levering

Betalingsbetingelser

 

1. Betaling sker enten ved: - faktura på forhånd, - PayPal - amazon-betaling.

 

2. Vi er ansvarlige for at vælge de tilgængelige betalingsmetoder. Især forbeholder vi os retten til kun at tilbyde dig valgte betalingsmetoder til betaling, for eksempel for at sikre vores kreditrisiko, kun forskud.

 

3. Hvis du vælger forudbetaling af betalingsmetode, giver vi dig vores bankoplysninger i ordrebekræftelsen. Fakturabeløbet skal overføres til vores konto inden for ti dage efter modtagelse af ordrebekræftelsen.

 

4. Hvis du har restancer med en betaling, er du forpligtet til at betale den lovpligtige misligholdelsesrente og til at betale et engangsbeløb på 40,00 EUR. Vi forbeholder os ret til at kræve yderligere skader.

 

5. Vores fakturaer forfalder straks uden fradrag. Andre betalingsbetingelser kræver en udtrykkelig skriftlig aftale. Kontantdiskontering er også mulig, kræver en udtrykkelig skriftlig aftale.

 

Forsendelse

 

1. Varerne sendes straks efter levering på konto eller efter modtagelse af betaling.

 

2. Fra en ordreværdi på 300, - € sender vi din ordre gratis til EU-medlemslandene - angivet i vores online shop.

 

3. Forsendelsen finder sted i gennemsnit senest 6 dage.

 

4. Forsendelsesomkostningerne for varer forskydes og vises på ordresiden, før køberen afgiver en ordre.

 

5. Virksomheden forpligter sig til at levere 30 dage efter modtagelse af ordren. Standard leveringstid er 5 dage, medmindre andet er angivet i varebeskrivelsen. 6. Udbyderen sender ordren fra sit eget lager, så snart hele ordren er på lager der. Kunden vil straks blive informeret om forsinkelser. Hvis udbyderen ikke er ansvarlig for en permanent hindring for levering, især force majeure eller manglende levering af sin egen leverandør, selv om en tilsvarende dækningstransaktion blev foretaget i god tid, har udbyderen ret til at trække sig ud af en kontrakt med kunde. Kunden bliver straks informeret, og de modtagne tjenester, især betalinger, refunderes.